Voorjaarsschoonmaak Bedrijventerreinen Veurne – 10 en 11 juni 2015

Ergert u zich ook aan het zwerfvuil dat rondslingert op het bedrijventerrein? Lege blikjes en flesjes, zakken afval en andere zaken worden al te vaak achteloos achtergelaten door passanten en laten een slordige indruk na. Dit komt het imago van de bedrijven en het bedrijventerrein niet ten goede.

Bedrijventerreinvereniging Veurne@Work, Stad Veurne, POM West-Vlaanderen en de West-Vlaamse intercommunale (WVI) slaan de handen in elkaar en organiseren samen een zwerfvuilactie op de bedrijventerreinen. De grote voorjaarsschoonmaak van de bedrijventerreinen in Veurne vindt plaats op 10 & 11 juni tussen 8.00 uur en 15.00 uur.

Elk bedrijf bepaalt zelf wanneer de werkgevers en de werknemers de handen uit de mouwen steken. Het is hoofdzakelijk de bedoeling om het openbaar domein van het bedrijventerrein op te ruimen. Speciale zwerfvuilzakken worden voorzien door Stad Veurne en kunnen worden opgehaald op 9 juni bij IVVO containerpark (Albert I-laan 36, 8630 Veurne). Let wel, er kan op deze manier enkel zwerfvuil van op het openbaar domein meegegeven worden en geen bedrijfsafval! Tegelijk willen we ook een oproep doen aan de bedrijven om tegelijk ook hun privéterrein op te ruimen. Gelieve het afval op het privéterrein met uw regulier afvalverwerker mee te geven. Met een paar mensen per bedrijf een kwartiertje opruimen levert al een mooi resultaat op.

De deelnemende bedrijven kunnen het opgehaalde zwerfvuil (van op het openbaar domein) op 11 juni tussen 9.00 en 15.00 uur deponeren bij het IVVO containerpark. Er wordt een kort foto-persmoment voorzien op 11 juni om 15.30 uur bij het IVVO containpark, waarbij al het opgehaalde zwerfvuil wordt ‘tentoon’ gesteld. Alle deelnemende bedrijven zijn van harte welkom.

Wilt u een handje toesteken, aarzel dan niet en registreer uw deelname vóór 4 juni 2015 via deze webpagina. Voor bijkomende inlichtingen kunt u ons contacteren via peter.clauwaert@pomwvl.be.

POM West-Vlaanderen

De kosten voor de zwerfvuilactie op de bedrijventerreinen wordt gedragen door de WVI en het Agentschap Ondernemen (VIA – Vlaanderen In Actie).

Een samenwerking tussen:

 logos

<