UNIZO VEURNE STELT VOOR: POLITIEK DEBAT VEURNE 03/09!

Wat mogen we na 14/10/2018 in Veurne verwachten van de politici voor een ondernemersvriendelijk Veurne?

Op 14 oktober 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.  Dan kiezen we een nieuw stadsbestuur dat de volgende zes jaar onze stad zal besturen.

Hoe zorgen de politieke partijen uit onze stad vanaf 2019 voor een stad waar het goed is om te ondernemen? Hoe gaan zij werk maken van onze verwachtingen? Dit zijn de cruciale vragen die wij aan elke politieke partij zullen voorleggen op het UNIZO Veurne at work / Veurne Toe Koer debat Gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Deelnemers:

  • Stijn Hommez van Inspraak
  • Wouter Vanlouwe van NVA
  •  Anne Dequidt van CD&V
  •  Peter Roose van Veurne Plus

Moderator : Eddy Brouckaert. (voormalig directeur van Roularta)

UNIZO-Veurne heeft naar aanleiding van deze verkiezingen de ondernemersprioriteiten voor het volgende stadsbestuur opgemaakt. Tijdens een persconferentie werd aan de vertegenwoordigers van de verschillende politieke partijen de nota met duidelijke verwachtingen van de ondernemers overhandigd.  Deze verwachtingen zijn de leidraad van het debat Gemeenteraadsverkiezingen 2018.

Na het debat bieden wij u graag nog een drankje aan om na te praten met collega ondernemers of politici.  Deelname aan deze activiteit is gratis, inschrijven is verplicht.

Locatie: Salons De Lelie, Vinkemstraat 1, Beauvoorde.

Inschrijven: https://www.unizo.be/…/act…/politiek-debat-veurne_03-09-2018